Preduzeće NORIN d.o.o. Sarajevo osnovano je 2004. godine. Poslije više od decenije poslovanja svrstali smo se u red jednih od najznačajnijih snadbjevača našeg tržišta svim vrstama kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za higijenu renomiranih proizvođača provjerenog porijekla kao što su HEWLET – PACKARD, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, FABRIANO, PILOT, STEADTLER, EAGLE, LEITZ, ESSELTE i mnogi drugi.

U našoj ponudi se nalaze i usluge štampe na svim artiklima iz našeg asortimana, ali i na proizvode po Vašoj želji.

Primarna misija našeg poslovanja je biti potpuna podrška poslovanju naših klijenata kako bi se oni mogli u potpunosti posvetiti svojoj vlastitoj djelatnosti. Naš napor na unapređenju kvaliteta naše ponude i našeg rada, sve u cilju transparentnijeg i lakšeg pristupa naših klijenata našim proizvodima i uslugama, za posljedicu ima, uz širenje obima poslovanja, konstantan rast prihoda te povećanje tržišnog udjela.

Naša vizija je da, uz rast i razvoj kompanije i konstantno unaprijeđenje i optimizaciju internih resursa, dostignemo nivo prepoznatljivog brenda koji će iz svog domena pružati kompletnu podršku poslovanju našim klijentima.

Naš sistem nabavke pruža mogućnost da našim kupcima ponudimo najkvalitetnije artikle deklarisanog porijekla i po najpovoljnijim cijenama. Konstantnost lagera pruža sigurnost i kontinuitet nabavke i pravovremene isporuke.

Naš tim je spreman da na maksimalno poslovan i prepoznatljivo ljubazan način ispuni sve Vaše zahtjeve i odgovori na sva Vaša pitanja iz domena naše djelatnosti. Dostavna služba je ekspeditivna i tačna, a isporuke vrši na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Povjerenje nam pruža više od 1000 krajnjih korisnika, a među njima se nalaze brojne renomirane kuće raznih djelatnosti; strane i domaće banke, strana predstavništva, javne ustanove, međunarodne organizacije, ambasade i dr.

NORIN d.o.o. Sarajevo može postati Vaš partner i oslonac koji Vam omogućava kvalitetnije i brže obavljanje poslovnih aktivnosti i to po veoma povoljnim cijenama uz profesionalnu uslugu.

Pozivamo Vas da nam se javite i da se uvjerite u povoljnost i kvalitet naše ponude.